Back to top

L'oposició celebra que el Mercat del Carrilet es mantingui obert i carrega contra el govern

El PSC demana que s'aprofitin aquests tres anys per redactar un projecte per l'equipament, la CUP diu que el govern s'ha quedat sense arguments i a Ciutadans no entenen el canvi de posicionament.

Després de mesos de confrontació pel futur del Mercat del Carrilet, l'oposició en bloc celebra la decisió del govern, que consideren que arriba tard i amb arguments poc sòlids. 

El PSC considera que el gir en el posicionament del govern és una victòria: "hem guanyat totes i tots, per fi el govern s'ha posat al costat del sentit comú i ho celebrem". Ara bé, el portaveu dels socialistes, Andreu Martín, considera que sense un projecte darrere que permeti refer econòmicament i social la zona "tot plegat és una patada endavant". Per això reclamen que s'aprofitin els tres anys de marge que s'han donat per "buscar el consens ciutadà" i impulsar el Mercat del Carrilet. 

Martín també considera que el govern no podia veure's amb la tessitura de tancar un equipament com aquest "just abans d'una campanya electoral" i considera que la pressió de la ciutadania ha fet rectificar la idea inicial. 

L'oposició en bloc carrega contra el govern

cup carrilet

Ciutadans, de la seva banda, assegura que "amb aquest govern municipal, la continuïtat del Mercat del Carrilet va unida als períodes electorals". La seva portaveu, Débora García, demana que "es descarti definitivament el seu tancament" i que es retiri el que consideren una "espasa de Damocles" sobre els paradistes. Per això demanen tota la informació sobre el projecte que el govern ha anunciat que impulsarà el 2024. 

La CUP també considera que el govern municipal s'ha quedat sense arguments. La regidora de la formació independentista, Mònica Pàmies, assegura que "és un gran èxit", però que el govern "s'ha vist desarmat amb les excuses que esgrimia per justificar el tancament del mercat". 

Paraules clau:

Notícies relacionades