Back to top

L'oposició vigilarà l'operació de reforma del Bravium

El PSC exigeix que no es converteixi en un espai buit de contingut; la CUP critica l'acord amb l'Arquebisbat; i Ciutadans demana llegir la lletra petita.

Després de l'anunci d'aquest dilluns, que oficialitza el que els va avançar Canal Reus ara fa dues setmanes, l'oposició també ha volgut dir-hi la seva al voltant del projecte de reforma del centre catòlic i la seva reconversió en el tercer teatre municipal de la ciutat. 

Sandra Guaita, alcaldable del PSC a la ciutat de Reus, aplaudeix l'acord perquè considera que permet salvar l'entitat del Bravium i recuperar un espai emblemàtic per la cultura de la ciutat. Ara bé, assegura que "vigilarem que no quedi buit de contingut, que això a vegades també passa. Hi ha diners per fer front a una reforma i després no s'omple". 

Molt més contundent és Marta Llorens, portaveu de la CUP a Reus. "Nosaltres no hauríem pactat amb l'església i haguéssim expropiat l'edifici", diu, tot i que també aplaudeix que es pugui salvar el Bravium. Ara bé, reclama que s'esclareixi el més aviat possible què passa amb l'entitat i quin paper tindrà en la gestió de l'equipament i en la configuració de la programació. 

Per acabar, Débora García de Ciutadans defensa que "és una bona notícia" però admet que no s'ha llegit la lletra petita de l'acord i reclama poder fer-ho per acabar de decidir el seu posicionament. 

Paraules clau:

Notícies relacionades