Maneta contra el Prat

La Fundació suma el segon triomf de la setmana després de superar l'AE Prat de manera contundent (0-5).

Va costar tornar a arrancar el passat dimecres contra el Verdú, però la Fundació ja ha recuperat la versió més ofensiva i decisiva. Cristina Becerra (0-1) i Mar Dalmau (0-2) han deixat el partit dat i beneït en els primers compassos del duel, després de marcar al minut 4 i al 9. La mateixa Dalmau ha fet el seu doblet particular abans del descans per sentenciar l'enfrontament (0-3).

A la represa la dinàmica ofensiva de la Fundació no ha parat, i Carme Cendra al 72 (0-4) i Irati Lazcano al 85 (0-5), han situat el resultat definitiu en el marcador del Julio Méndez del Prat de Llobregat. Amb aquest triomf les de Marc Mestres continuen en la segona posició de la Primera Catalana, amb 37 punts i un partit menys. De fet, les roigs-i-negres estan pendents que el comitè de competició doni la victòria a les ganxetes en el duel contra el Parc.

Aquesta setmana la Fundació rebrà la visita del Centre d'Esports l'Hospitalet, equip situat a la zona mitjana de la classificació.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix