Back to top

Mas Miró tanca l'any del centenari del quadre "La Masia" amb bons resultats

Aquest dimecres, la directora de la Fundació Mas Miró, Elena Juncosa, ha passat pel programa La Comarcal per fer un balanç d'aquest any de celebració

Aquest 2022 el quadre "La Masia" de Joan Miró ha celebrat 100 anys. Precisament, aquest quadre està dedicat a la masia de Mont-roig del Camp on el pintor va passar part de la seva vida. Per aquest motiu, dimecres, la directora de la Fundació Mas Miró, Elena Juncosa, ha passat pel programa La Comarcal per fer un balanç d'aquest any de celebració.

Els actes per celebrar aquesta efemèride han estat diversos, però en destaquen la col·laboració amb el National Gallery of Art de Washington, als Estats Units, on es troba actualment la peça original pintada per Miró. Durant el seu pas per la Comarcal, Juncosa també en va destacar el reconeixement com a millor museu europeu. 

En total, s'han realitzat una trentena d'activitats diferents al llarg de l'any, que han girat al voltant dels 5 sentits i que convidaven a tothom a endinsar-se en el món de Joan Miró.

Recupera el programa sencer

Paraules clau:

Notícies relacionades