Back to top

Mas Pintat inicia la programació en format online

Espais per famílies embarassades, espai nadó, lleure en família, espai familiar tarda o cicle de tertúlies, formaran part d’aquest ventall de sessions virtuals.

L'espai de suport a les famílies Mas Pintat, que forma part de la regidoria de Salut i Ciutadania, inicia a partir d'aquest dilluns una programació d'espais i activitats familiars en format telemàtic per tal de mantenir l'oferta dels espais consolidats i ampliar-la amb noves propostes que donin resposta a les necessitats de la ciutadania en l'actual context de la pandèmia de la COVID19.

L'objectiu de Mas Pintat, es facilitar un espai virtual de trobada que fomenti intercanviar experiències de vida, que els ajudin a "saber ser" i "saber fer" de mares i pares, i evitar l'aïllament i la solitud de les famílies amb nens i nenes petits en aquests moments d’incertesa i d’un altre realitat. Una de les finalitats es oferir suport als lligams emocionals entre els pares i les mares i els fills i les filles des d'una perspectiva sistèmica que facilita el seu benestar.

A l’espai familiar de Mas Pintat es continua reconeixent la competència familiar i se li dona valor i confiança, per aquest motiu s’ha dissenyat una nova configuració telemàtica a fi de continuar perseguint aquest objectiu i aportar un valor afegit amb aquest nou format d’espais i activitats.

La composició dels grups serà de setze participants per cada sala virtual, les famílies amb els seus fills i filles es podran inscriure clicant l’enllaç https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat i omplint el formulari. La durada de les sessions serà màxim d’un hora i sempre conduïdes per una o dues professionals del servei.

La programació

La programació dels espais familiars, tenint en compte el dia, l'horari i l'activitat, és la següent:

  • Dilluns tarda, a les 17:30 h, Espai Embarassades. Un espai on compartir les vivències durant 'embaràs: meditació des del mindfulness, conversa i reflexió, dinàmiques artístiques.
  • Dimarts matí, a les 10:30 h, Espai Nadó. Mares i pares comparteixen l'experiència de l'arribada d'un fill/a a la família.
  • Dimarts tarda, a les 17:30 h, Espai Familiar. Adreçat a famílies amb fills a partir d'1 any aquest mes de novembre "la castanyera canyera" ens acompanyarà amb activitats creatives, de cuina i d'experimentació.
  • Dimecres tarda, a les 17:30 h, Lleure en família. Adreçat a famílies amb fills a partir de 4 anys es proposaran activitats diverses com jocs de mímica, d'ombres, cuina del mon, jocs d'acció.
  • Dijous tarda, a les 17:30 h, Cicle de Tertúlies. Es el teu moment mare o pare, per estar per tu. Un espai de conversa sobre eines de gestió emocional per obtenir un moment de benestar, pausa i reflexió. 
flyer

Paraules clau:

Notícies relacionades