Back to top

El Mercat Medieval de Reus s'allarga tres dies i mig

Milers de persones visiten, cada any, la fira dedicada a l'Edat Mitjana, que enguany coincideix amb un cap de setmana llarg

Articles d'artesania, productes aromàtics o estands gastronòmics són algunes de les ofertes que es poden trobar els visitants que passegin per les nombroses paradetes instal·lades al passeig de Misericòrdia, en el marc de la setena Fira Medieval de Reus. Des de divendres a la tarda i fins dilluns, coincidint amb la Diada de Catalunya, milers de persones podran viatjar en el temps i traslladar-se, per una estona, a l'Edat Mitjana, per conèixer com eren les armadures de l'època, com era un campament medieval o quins aparells de tortura utilitzava "La Santa Inquisició". Però poder fer un mos durant l'estada a la fira o adquirir algun producte són els objectius més buscats.

Tallers i animació 

Dins el mercat s'hi pot trobar algun taller infantil, per fer manualitats, o aprendre a tirar fletxes amb l'arc, a mode de Robin Hood. A més, s'hi passegen personatges com el Geperut de Notre Dame, s'hi fan espectacles de foc nocturns, o es pot gaudir de música medieval en directe.

fletxes robin hood

Paraules clau:

Notícies relacionades