Back to top

El Montsant-Cim fa una donació d'aliments i roba al Centre Social El Roser

A més de la donació, el grup d'infants, acompanyats pels monitors, van fer una visita guiada a través de totes les instal·lacions

Aquest dissabte, 12 de febrer, la unitat de Llops i Daines de l'Agrupament Escolta i Guia Montsant-Cim ha donat diversos quilos d'aliments i roba al Centre Social El Roser, un equipament que depèn de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus. Unes donacions que es destinaran als serveis d'alimentació i d'allotjament d'aquest nou equipament de la ciutat, inaugurat el 2 de febrer.

Els infants van poder visitar el centre

A més de la donació, el grup d'infants, acompanyats pels monitors, van fer una visita a través de totes les instal·lacions, guiada pel coordinador del Centre Social El Roser. L'objectiu ha estat veure en directe els serveis d'alimentació i d'allotjament dels quals disposa aquest equipament i conèixer com funcionen.

Un funcionament que es basa, en part, en l'aprofitament de recursos que d'altra manera es llençarien, com les donacions que han fet aquests infants o els aliments que es reben a través del Programa de Gestió Alimentària o de les espigolades.

A més, també es tracta d'una oportunitat de donar feina a persones que troben més dificultats quan volen incorporar-se al mercat laboral regular, com és el cas de les persones que treballen al Taller Baix Camp, responsable del triatge dels aliments del Programa de Gestió Alimentària, o al servei d'alimentació del Centre Social El Roser.

Com fer donacions

Per fer donacions, tothom, siguin persones individuals o representants d’organitzacions, pot contactar amb aquest centre, ubicat al número 1 del carrer Josep Caixés, de manera presencial o mitjançant els números de telèfon 977 010 061 i 673 412 696 i el correu electrònic elroser@reus.cat.

Paraules clau:

Notícies relacionades