Back to top

Un Mussart amb aforament reduït i mesures excepcionals per la COVID19

El festival cultural, que té lloc anualment al poble deshabitat de La Mussara, s'ha vist obligat a reduir l'aforament a un 10% del públic habitual i a realitzar-se en un sol escenari.

L'edició d'enguany del festival cultural Mussart ha estat força diferent. Per primera vegada s'ha eliminat el seu format itinerant pels espais de la Mussara i se n'ha limitat l'aforament, tot a causa de la COVID19. La situació actual ha fet perillar la realització del certamen, però finalment l'organització ha decidit tirar-lo endavant com a mostra de suport al sector cultural.

Un total de 250 persones s'han aplegat al poble deshabitat de La Musara per gaudir del que ja és una cita típica dels estius al Camp de Tarragona. En aquesta ocasió s'ha reduït l'aforament a un 10% del públic que el festival va acollir l'any passat, per raons de seguretat i responsabilitat. S'ha pres la temperatura als assistents a l'arribada i s'ha pogut gaudir de l'espectacle amb mascareta i respectant les distàncies de seguretat.

 La 'subcultura' com a temàtica principal

La 'subcultura' ha estat l'eix principal de la temàtica d'aquest any. A través de la música, la literatura i la poesia s'han recorregut els darrers 70 anys de moviments culturals alternatius. El certamen ha comptat amb la presència, entre d'altres, d'Enric Majó, Txe Arana, Joan Carreras i el reusenc Joan Masdeu, que ha ofert un petit recital.

Paraules clau:

Notícies relacionades