Back to top

El Novi Sad i el Nanotech, rivals del Reus Ganxets a la Champions

Les reusenques disputaran la primera fase de la màxima competició continental contra dues rivals que es van trobar l'any passat a l'Europe Cup.

Dues rivals de la temporada del debut a l'Europe Cup seran les contrincants del Reus Ganxets en el curs de l'estrena a la Champions League, la màxima competició continental del tenis taula. Es tracten del Nanotech Villach d'Àustria i el Novi Sad serbi.

Les reusenques es van imposar al conjunt austríac en la disputa de la segona ronda de l'Europe Cup. El triomf del Reus Ganxets contra el Nanotech Villach, va certificar el passi de les locals pels quarts de final de la competició. Allà les reusenques es van topar amb el Novi Sad serbi, amb qui van perdre els dos partits que van jugar. D'aquella manera va acabar la gran aventura continental del Reus Ganxets en l'any del seu debut europeu.

El Reus Ganxets buscarà engrandir les seves gestes del 7 a l'11 de setembre, quan viatjaran a Sèrbia per assolir la classificació per la segona ronda de la Champions League.

Paraules clau:

Notícies relacionades