Back to top

Oliver Klein presenta el seu 'govern alternatiu' a l'oposició

El Nou Moviment Ciutadà ha quedat com la força majoritària de l'oposició i ha presentat aquest matí quina serà la seva estratègia de cara al pròxim mandat

És ben sabut per la ciutadania cambrilenca que el guanyador de les eleccions municipals del passat 28 de maig va ser Oliver Klein amb el Nou Moviment Ciutadà. Tot i això, el govern es va acabar constituint amb els grups del PSC, ERC, Junts i En Comú Podem. Una acció que no va agradar gens al fins llavors alcalde i que des d'un principi va qualificar de 'govern de perdedors'

Precisament per a donar resposta a l'actuació d'aquest nou govern, Klein ha presentat aquest dijous el que serà l'acció d'oposició per aquest mandat del 2023 - 2027: la configuració d'un govern alternatiu. Remarca que amb la força dels sis regidors que sumen i l'experiència d'haver estat en el govern anterior, poden demostrar com es fan les coses ben fetes al consistori cambrilenc. 

El que ha fet el Nou Moviment Ciutadà és establir un dels seus regidors en cada àrea de treball del nou govern. D'aquesta manera, fiscalitzaran de ben a prop la feina que faci el govern d'Alfredo Clúa a l'Ajuntament de Cambrils. Permetent-los fer un seguiment i, per tant, una oposició més crítica. Les àrees que s'han establert van des de l'economia i els recursos, fins a territori, drets socials o ciutadania, entre d'altres. 

Alhora, Klein no ha desaprofitat l'oportunitat de fer crítica a la distribució de les carteres del nou cartipàs. Remarca que des del seu grup municipal creuen que no estaran a l'alçada i que el repartiment de les regidories s'ha fet en base als interessos de cada partit i, segons diu textualment, "solucionar problemes interns". 

Paraules clau:

Notícies relacionades