Back to top

Operació contra el tràfic de marihuana a la demarcació de Tarragona

Una de les entrades que han fet ha sigut al polígon Alba de Reus, on s'ha detingut una persona. De moment, s'han detingut 71 persones.

Des d'aquest matí, els Mossos d'Esquadra, juntament, amb agents de la Policia Nacional tenen en marxa un dispositiu contra el tràfic de marihuana a la demarcació de Tarragona. Una de les entrades que han fet, ha sigut en una nau del polígon Alba, concretament, al carrer dels Flequers, dins del terme municipal de Reus, on han detingut una persona. A més a més, també s'estan fent diverses entrades a altres punts de Catalunya. 

Més de 500 efectius dels dos cossos policials han intervingut en aquesta operació. Segons informen Mossos d'Esquadra, s'han fet 41 entrades i escorcolls en diversos punts de les demarcacions de Tarragona i Barcelona.

De fet, i segons ha pogut saber Canal Reus, més de la meitat d'aquests escorcolls s'han portat a terme a la demarcació tarragonina i d'aquests una desena s'han produït entre el Baix Camp i el Priorat, a municipis com Mont-roig del Camp, Constantí i Riudoms, entre altres. 

La investigació està sota secret d'actuacions i continua oberta. 

AMPLIAREM INFORMACIÓ

Paraules clau:

Notícies relacionades