El pa de Sant Jordi del Forn Sistaré de Reus, el segon millor de Catalunya
Uns 50 Forns Catalans han participat en el IV Concurs al Millor Pa de Sant Jordi de Catalunya que va tenir lloc ahir dijous a Barcelona. El Forn Sistaré de Reus hi va obtenir la segona posició.
En primer lloc va quedar el Forn del Passeig Pastisseria de Barcelona , i en tercera posició el premi va ser per el Forn Mistral, també de Barcelona.
Escoles
En aquesta edició també s'havia organitzat una competició dirigida a les escoles, i en aquesta categoria l'INS Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils ha assolit la segona posició
El Pa de Sant Jordi
El Pa de Sant Jordi és un pa que es fa exclusivament pel Dia de Sant Jordi i té la imatge de la senyera tant per dins com per fora. És el resultat d’unir 3 pans diferents, en el cas del pa del Forn Sistaré està fet amb un pa de formatge emmental, que fa les barres grogues, un pa de sobrassada bisbera de Cal Pàmies, que fa les barres vermelles, i un pa de nous que fa els marges. No hi ha cap tipus de colorant ni conservant.
És un pa que es ven a pes perquè no totes les peces són iguals, es fa i es tallen a mà un a un.