Back to top

El parc de lliscament de Reus, llest el juny del 2022

El projecte del parc de lliscament comença a veure la llum. Les obres començaran el quart trimestre del 2021, i els treballs estaran enllestits el juny del 2022. En total, la inversió puja als nou-cents mil euros.

El nou parc de lliscament de Reus no tindrà res a veure amb l'skateparc actual, segons assegura l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer. La superfície del projecte és de 13.016 metres quadrats, 1.066 dels quals corresponen a l'skateparc, i la inversió serà de nou-cents mil euros. A més a més, el parc de lliscament també inclou altres elements esportius i la creació de zones d'estada.

parc de lliscament

L'skateparc estarà integrat al parc i buscarà la interconnexió entre les persones que patinen i les que passegen. També tindrà una superfície contínua de formigó polit, i comptarà amb diverses zones de patinatge. Des del consistori consideren que aquest projecte dinamitzarà la zona oest de la ciutat. Les obres començaran el darrer trimestre d'enguany i, si tot va bé, el parc de lliscament serà una realitat el juny del 2022

lliscament

Paraules clau:

Notícies relacionades