Back to top

En perill de ser desnonada una veïna de Reus que fa cinc anys que viu sense aigua ni llum

El Sindicat de l'Habitatge de Reus va aturar el seu desnonament in extremis el passat 12 de maig,

El Sindicat d’Habitatge de Reus alerta que la Fatima, la veïna del carrer de Sant Magí a qui se li va aturar el desnonament in extremis el passat 12 de maig, ja té data de segon llançament previst per al 8 de juliol.

Es tracta d’una dona que fa cinc anys que viu en un pis sense subministrament elèctric ni d'aigua, que a més no pot optar a cap ajuda i que és diabètica, fet que comporta que siguin altres veïns del bloc els que li hagin de guardar la insulina i alguns aliments a la nevera. 

L’immoble és propietat del fons Gramina Homes, que va iniciar el procediment judicial per desnonar-la. El Sindicat de l'Habitatge denuncia que des de l’Ajuntament de Reus no s’ha ofert cap mena d’alternativa al seu cas, malgrat tractar-se d’una persona que es troba en una greu situació de vulnerabilitat.

Reclamen una solució

Des del Sindicat d’Habitatge de Reus reclamen una solució per a la Fatima abans que la facin fora de casa i, en última instància, convoquen el màxim de gent possible al número 41 del carrer Sant Magí el proper 8 de juliol, a les 9 h del matí, per tal de poder aturar l’execució. 

Durant aquest 2021, el Sindicat recorda que ha aconseguit aturar-ne una trentena a l’últim moment als jutjats i que, a partir del 9 d’agost, amb la finalització de la pròrroga de la moratòria per aturar desnonaments es començaran a marcar noves dates de llançaments, i suposarà l’expulsió en massa de moltes famílies de les seves llars.

Paraules clau:

Notícies relacionades