Back to top

Plat fort en el retorn de l'OK Lliga

Després de l'aturada pel Mundial, torna la competició domèstica. I ho fa amb un atractiu partit que enfrontarà el Reus amb el Lleida al Palau d'Esports.

Un dels grans enfrontaments dels últims cursos serà el partit de retorn a l'OK Lliga després de l'aturada pel Mundial. Reus i Lleida es trobaran les cares al Palau d'Esports en un dels plats forts de la sisena jornada de la competició. Els de Jordi Garcia es presenten al duel amb l'objectiu de sumar tres punts que faci agafar confiança als roigs-i-negres, ja que després del duel contra els lleidatans arriba el primer clàssic de la lliga al Palau Blaugrana.

Tornen els mundialistes

Caldrà veure com arriben Marc Julià, Sergi Aragonès, Diego Rojas i Checco Compagno després de l'aturada pel Mundial, i si estan completament recuperats del jet-lag provocat pel viatge transatlàntic. El Reus va arribar a l'aturada pels World Roller Games d'Argentina amb una derrota contra el Liceo (5-3), en el que va ser la primera derrota dels ganxets a l'OK Lliga.

Un Lleida amb molts canvis

Per la seva banda, el Lleida ha viscut un estiu complicat, amb grans canvis a la plantilla. Uns canvis que han afectat el rendiment de l'equip de la Terra Ferma, que només ha sumat un triomf en sis partits. Els d'Albert Folguera són onzens amb quatre punts. El Reus-Lleida es jugarà al Palau d'Esports a partir de les 21 h, i comptarà amb l'arbitratge de Jordi Reverter i Joel Garcia.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Paraules clau:

Notícies relacionades