Back to top

Poques expectatives dels restauradors de cara a Setmana Santa

A partir d'aquest dilluns canvien, però poc, les mesures anticovid. El Procicat ha relaxat les restriccions en l'àmbit de les extraescolars i en l'esport federat. Però no en els confinaments o en sectors com el del comerç o la restauració.

Pocs canvis els que ha aprovat el Procicat en les mesures anticovid pels propers set dies. I precisament l'àmbit de la restauració és un dels que no s'ha flexibilitzat, malgrat la tendència a la millora de les dades de la pandèmia. Els professionals del sector es queixen, sobretot, per la restricció d'horaris i pels confinaments, tot i que el pas del confinament municipal al comarcal els ha suposat un petit respir. 
Malgrat que l'activitat a llocs com Cambrils ha començat a repuntar en els darrers dies, no veuen el futur amb gaire optimisme.

De cara a Setmana Santa...

Tot i que encara queda un mes llarg per les vacances de Setmana Santa, i que hi ha moltes incògnites, els responsables de bars i restaurants no hi veuen gaire bones expectatives. I és que si es fixen en l'actual ritme de vacunacions o les incerteses davant les noves variants de la covid, creuen que d'aquí a Setmana Santa les coses no hauran canviat gaire.

Paraules clau:

Notícies relacionades