Back to top

El primer premi de la Loteria de Nadal torna a caure a Reus

És la tercera grossa en cinc anys que cau a la capital del Baix Camp: després del Cachirulo (2019) i la Pastoreta (2020), el primer premi de la Loteria de Nadal ha caigut a l'administració número 18 de Reus, al Vapor Vell.

El 88.008 és el primer premi de la Loteria de Nadal del 2023. Un premi que, per tercera vegada en cinc anys, ha tornat a caure a Reus. "L'Estanc", l'administració número 18, situat al carrer del Vapor Vell cantonada amb el carrer de Jovellanos ha venut, de manera parcial, aquest dècim. D'aquesta manera, la capital del Baix Camp torna a tenir afortunats amb el premi més desitjat de la Loteria de Nadal.

Tercer cop en cinc anys

Fins fa quatre anys, el primer premi de la Loteria de Nadal no havia caigut mai a Reus. I des d'aquell any, la sort ha esquitxat la ciutat en tres ocasions. La fortuna va arribar al Cachirulo, quan van caure 320 milions d'euros el 2019; i l'any següent, la sort va ser repartida per l'administració de loteria de La Pastoreta, que va repartir 240 milions d'euros més. Enguany, la sort s'ha aliat amb "l'Estanc", que ha despatxat un dècim del 88.008 per terminal. 

loteria de nadal

Més premis a la demarcació

El primer premi també s'ha repartit a Montblanc, Tortosa i Horta de Sant Joan. A més a més, en altres punts de la demarcació han tocat més premis

Paraules clau:

Notícies relacionades