Back to top

El projecte 'Com anar sols per la vida' celebra 10 anys de trajectòria

Una dècada donant suport als alumnes amb necessitats educatives especials. Per celebrar-ho, publicaran un conte en homenatge al projecte, entre altres activitats.

Són un grup de deu alumnes de secundària de l'Institut Escola Pi del Burgar. Ells formen part del SIEI, el suport intensiu a l'educació inclusiva i treballen sota el projecte 'Com anar sols per la vida' que enguany celebra 10 anys de trajectòria. 

Incrementar la seva autonomia en el dia a dia

Un espai on s'atén l'alumnat amb necessitats educatives especials amb l'objectiu d'incrementar la seva autonomia, aplicar a la vida real els coneixements curriculars bàsics i fomentar les seves relacions socials. Això ho fan a través de diferents activitats com per exemple, la de l'hort.

'La pandèmia ha limitat el treball d'aquest alumnat'

Un desè aniversari que ha coincidit amb època de pandèmia. Això ha obligat a suspendre diverses activitats i limitar el treball d'aquest alumnat. La tutora de la SIEI de secundària a l'Institut Escola Pi del Burgar, Sandra Badia, assegura que l'ús de la mascareta ha comportat també una dificultat a l'hora d'expressar emocions i del tracte amb l'alumnat.

Un conte, un videoclip i una trobada

El centre educatiu vol celebrar la trajectòria del projecte i després d'haver engegat una campanya de micromecenatge, han aconseguit recaptar més de 3.000 euros. Amb aquesta xifra, podran publicar un conte en homenatge al projecte, així com crear un videoclip i organitzar una trobada si les restriccions ho permeten.
 


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades