Back to top

Protecció Civil homologa el nou pla d'autoprotecció d'IQOXE

La Comissió d'Autoprotecció de Protecció Civil ha homologat 21 nous plans d’autoprotecció a tot Catalunya, 7 dels quals són a les comarques de Tarragona i a les Terres de l'Ebre

La Comissió de Protecció Civil de Catalunya ha homologat 21 nous Plans d'Autoprotecció (PAU) d'indústries de risc químic, espais comercials i d'oficines i infraestructures de transport, entre altres a Catalunya.

De tots els plans presentats, la Comissió ha homologat el de 5 indústries de risc químic, entre elles el de l'empresa IQOXE que ha presentat la modificació del seu PAU derivada de la recuperació d'activitats autoritzades per Seguretat Industrial.

D'aquests 21 Plans aprovats, sis són de les comarques de Tarragona i un de les Terres de l’Ebre. 

Més d'un centenar de plans aprovats durant el 2021

Aquests 21 Plans d’Autoprotecció s’afegeixen als 89 homologats a les quatre primeres reunions de la Comissió, de manera que deixen un total de 110 plans homologats durant els mesos de març i juliol.

D'altra banda, també s'han presentat 15 PAU d’instal·lacions elèctriques, centres sanitaris, preses i ports, entre altres, que no han estat homologats dels quals 1 és de les comarques de Tarragona.

Paraules clau:

Notícies relacionades