El Reddis es fa fort fora de casa

S'enfrontaven els dos campions de la primera fase de la competició, l'Aldeana i el Reddis. Els reusencs es van emportar tres punts valuosos (0-2) que els permet continuar en posicions d'ascens a la Primera Catalana

En una fase d'ascens no hi ha partit fàcil, i l'Aldeana-Reddis n'és un exemple. Els de Marc Carrasco van suar tinta per aconseguir tres punts importants en la seva lluita per l'ascens. Al minut 40 de la primera part, Aleix Llobet, que s'està convertint en l'home gol del Reddis en aquesta fase, va marcar el zero a u. En un partit marcat per les catorze targetes grogues que va mostrar l'àrbitre i una expulsió per cada equip, Uri Benito va posar el punt final a l'enfrontament marcant el zero a dos definitiu.

Amb aquesta victòria el Reddis se situa líder de la fase d'ascens amb 7 punts, empatat amb el Cambrils Unió. Precisament, els de la vila marinera seran el pròxim rival dels reusencs, el diumenge 24 d'abril.