Back to top

Un repte inèdit

El Reus no ha pogut guanyar mai una final del play-off de l'OK Lliga. A més a més, no s'ha capgirat mai un 2-0 en una final. Dues estadístiques que els roigs-i-negres volen tornar a trencar.

Enguany s'està jugant el desè play-off pel títol de l'OK Lliga del segle XXI. Una fase final que, fins aquesta temporada, sempre havia tingut un protagonista i un campió: el Barça. Precisament, els culers es van imposar fins a quatre vegades al Reus en diverses finals durant la dècada del 2000. Ara, els roigs-i-negres tenen la possibilitat d'aconseguir dos reptes inèdits fins al moment: guanyar una OK Lliga amb el play-off i aixecar un 2-0 en una final. Els precedents conviden a l'optimisme.

Historial curt 

El Reus i el Liceo només s'han trobat dues vegades en la fase final de la competició domèstica. Va ser al curs 2000-2001 i a la temporada 2007-2008, dos enfrontaments que van acabar amb triomf reusenc. Una situació que els de Jordi Garcia volen mantenir.

A més a més, els números demostren que, quan un equip s'ha situat amb un avantatge de 2-0 en la final de l'OK Lliga, es proclama campió de la competició domèstica. Precisament, aquest Reus ja sap el que és trencar les estadístiques, després de ser el primer equip que elimina el Barça d'un play-off final. Si els roigs-i-negres ja ho han fet una vegada... qui diu que els de Jordi Garcia no poden aconseguir un altre repte inèdit?

Paraules clau:

Notícies relacionades