El Palau decidirà

El Reus Deportiu Virginias cau en el segon partit de la final de l'OK Lliga contra el Deportivo Liceo (5-2).

El segon partit de la final ha començat de la pitjor manera possible. Al minut 3, quan el Reus havia gaudit de bones ocasions de fer el primer, un xut de di Benedetto des de la distància s'ha esmunyit entre les cames de Càndid Ballart (1-0).

El Reus ha respost ràpidament. Una gran jugada individual de Diego Rojas ha acabat amb gol de Sergi Aragonès, que ha aprofitat l'assistència del xilè (1-1). En el millor moment dels ganxets, Raül Marín ha superat Carles Grau des del punt de penal, capgirant el marcador i celebrant una diana mesos després (1-2). Abans del descans, Àlex Rodríguez ha situat l'empat (2-2) amb una jugada individual.

Els gallecs han jugat al límit del reglament en diverses ocasions, amb cops i arramblades a les tanques, unes accions que no han estat sancionades pels àrbitres.

La sort somriu al Liceo

A la segona part la sort s'ha aliat amb el Liceo. Maxi Oruste ha fet un golàs tallant la bola, una acció que ha anat a l'escaire (3-2). Aleshores, una desafortunada acció entre Ballart, Salvat i di Benedetto ha acabat amb gol en pròpia i ha deixat el duel sentenciat (4-2). Amb la desena del Reus, Adroher ha fet el cinquè des de la directa (5-2).

Tot plegat, en una nova festa de l'hoquei a la pista de bàsquet del Reus, amb la retransmissió en directe de Canal Reus. La setmana vinent toca guanyar al Palau per continuar vius. I aquest equip es mereix que la Bombonera estigui plena a vessar.