Back to top

Reus acull una nova edició del Ral·li Costa Daurada Legend

La competició de vehicles històrics i clàssics tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana amb la Plaça Llibertat com a punt de sortida i arribada.

Reus tornarà a acollir aquest cap de setmana una nova edició del Rally Costa Daurada Legend. En aquesta ocasió la competició de cotxes clàssics tindrà la seva sortida i arribada a la plaça de la Llibertat de Reus i recorrerà diverses carreteres de la comarca els pròxims divendres 29 i dissabte 30 d'octubre. Fins al moment ja hi ha 62 pilots inscrits i s'espera que sigui tot un èxit. L'alcalde Carles Pellicer assegura que el Rally va més enllà del vessant esportiu.

Un Rally que comptarà amb participants provinents de diversos punts d'Europa i de l'estat. Malgrat la bona assistència, hi ha equips que no es desplaçaran fins a Reus per culpa de la pandèmia.

Comptarà amb 314 voluntaris

Perquè tot vagi sobre el previst, el certament comptarà amb 314 voluntaris que treballaran per la seguretat dels pilots i el públic, també cobertura de Mossos i un dispositiu sanitari de 32 tècnics i 4 metges.

Paraules clau:

Notícies relacionades