Back to top

Reus celebra el Dia Internacional del Cooperativisme

Les cooperatives de la ciutat han recollit en una guia 12 iniciatives locals basades en el cooperativisme

Les cooperatives de Reus han editat un directori amb 12 iniciatives d'economia social i solidària per fer més visible la xarxa de projectes de l'economia social i solidària de la ciutat. Aquesta acció ha servit per celebrar el Dia Internacional del Cooperativisme, que té lloc el primer dissabte del mes de juliol, i per posar de manifest els valors cooperatius amb què s'han construït com l'equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat.

El pol cooperatiu de Reus es proposa impulsar l'economia social i solidària a la ciutat, basant-se en 3 eixos principals:

  • Situar el cooperativisme com un referent en sectors clau.
  • Resoldre necessitats compartides a partir de la intercooperació, el suport a la consolidació dels projectes, la gestió i la visibilització.
  • Tenir, amb el temps, un espai de referència.

Consulta el Directori de projectes de l’economia social i solidària de Reus

12 iniciatives reusenques

Aquest nou espai d’intercooperació està format per un total de 12 projectes i organitzacions de la ciutat: El Brot, Vegrà Organic, La Caseta de l’Arbre, Kunkay Care, l’Alkimista, Remahlik, Software Solutions, Les Abelles, Icaria Acció socio- educativa, Enrenou, Ennatura’t i Tracta’m.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades