Back to top

El Reus Ganxets Miró guanya la Copa de la Reina

Tres dies després d'acabar subcampiones de la Superdivisió, el Reus Ganxets Miró s'ha proclamat campiona de la Copa de la Reina. D'aquesta manera, el club reusenc continua fent història en guanyar per primera vegada aquesta competició.

El Reus Ganxets Miró continua escrivint en lletres d'or les pàgines de la seva història. Les del Baix Camp s'han proclamat campiones de la Copa de la Reina, després de superar el Tecnigen Linares en la final disputada a Antequera. El partit ha tingut un clar dominador, el blau dels Ganxets, que s'ha imposat per un clar i contundent 3 a 0. Sara Ramírez, Jessica Yamada i Anaïs Salpin s'han emportat els seus respectius partits.

El Ganxets ha arribat a la final després de superar l'Hujase Jaén i l'Irún Leka Enea a la fase de grups; a l'Alacant als quarts de final; i a l'UCAM Cartagena a les semifinals.

FOTOGRAFIA: Real Federación Española de Tennis de Mesa

Any històric

No en tenien prou amb la classificació pel playoff pel títol; ni en competir a Europa la temporada vinent per primera vegada; ni en aconseguir un històric subcampionat de la Superdivisió en el segon any a l'elit del tenis taula estatal: el Reus Ganxets Miró ha tancat la millor temporada de la seva història amb la Copa de la Reina, un títol històric.

Paraules clau:

Notícies relacionades