Back to top

Reus posa en marxa un Pla de Neteja i Manteniment en zones de joc infantil

Entre altres actuacions, els treballs que es realitzaran en aquestes zones seran les de neteja del paviment i mobiliari, així com les de repintat i substitució d'elements malmesos.

Com a continuïtat del Pla de Xoc de neteja als Barris que l'Ajuntament de Reus ha dut a terme aquest estiu, s'inicien els treballs de manteniment de les zones de jocs infantils. Els treballs, que portaran a terme de manera coordinada les Brigades Municipals i Reus Net, es faran ara de manera immediata en 15 de les 60 zones de jocs infantils que hi ha a la ciutat. Una vegada finalitzada l'actuació se'n farà una valoració i s'estendrà a la resta de parc de la ciutat

Així, les Brigades faran una inspecció prèvia per definir les tasques a realitzar i proveir-se dels materials de jardineria i mobiliari necessaris. El dia abans de l’actuació es farà un tancament perimetral del parc informant a la ciutadania dels motius.

Posteriorment, Reus Net durà a terme el dia programat les tasques de desinfecció i neteja intensiva, tant del paviment com del mobiliari i eliminarà les possibles pintades i grafitis. I, finalment, hi actuaran les Brigades, que faran les actuacions necessàries de repintat i substitució dels elements que calgui com tanques, bancs, mobiliari, papereres, fonts d'aigua o jardineria.

Les tasques es preveu portar-les a terme en un màxim de 48 hores en cada un dels parcs. El dia abans de l'actuació es farà un tancament perimetral de la zona infantil informant a la ciutadania dels motius de la restricció d'accés.

Paraules clau:

Notícies relacionades