Back to top

El Reus sempre hi és

Un cop acabada la temporada, des de Canal Reus fem un repàs cronològic al curs 2021/2022 del Reus Deportiu Virginias.

En un any amb canvis importants a la plantilla roig-i-negra, l'equip dirigit per Jordi Garcia ha mostrat una evolució constant al llarg del curs, gràcies a la progressió de tots els jugadors i de la capacitat de Garcia d'extreure el màxim potencial del Reus. Durant el primer trimestre de la temporada hi va haver dubtes, sobretot després que els ganxets no poguessin fer res davant de rivals directes com el Noia i el Lleida. 

Al gener arriba Sergi Aragonès, un fitxatge de rendiment immediat pel tècnic i l'equip. Aleshores, durant la Golden Cup es veuen les primeres mostres evidents de progrés de l'equip, un creixement que es fa palès arribant a la final de la Copa davant del Barça i, posteriorment, eliminant els culers del play-off pel títol i jugant la final de l'OK Lliga contra el Deportivo Liceo. 

Una aventura que no s'acaba aquí

L'única baixa prevista de cara al curs vinent és la de Pablo del Río, i la resta de l'equip té contracte fins al 2024. Per tant, si no ve cap transatlàntic portuguès a pagar clàusules de rescissió, aquest Reus tornarà a dir-hi la seva el curs vinent. Perquè el Reus, sempre hi és. 

Paraules clau:

Notícies relacionades