El Reus s'imposa al Voltregà en un partit tranquil

Els de Jordi Garcia han deixat el duel encarrilat als primers compassos del segon temps (3-0), gràcies al doblet de Sergi Aragonès i la diana de Joan Salvat. El jove Xevi Armengol ha anotat el gol visitant (3-1).

El Reus Deportiu Virginias necessitava un triomf per treure's del cap la derrota al Palau Blaugrana. En un duel tranquil, els roigs-i-negres s'han hagut d'adaptar a la defensa zonal plantejada per l'entrenador visitant, l'ex del Reus Lluís Teixidó. Una defensa propiciada, segurament, per les importants baixes dels osonencs, que han jugat el partit amb cinc sèniors i tres júniors. Sergi Aragonès amb un bon xut de cullera des de la distància ha inaugurat el marcador (1-0), un resultat amb el qual s'ha arribat a la mitja part.

A la represa la intensitat del duel ha augmentat, i els dos equips han tingut opcions més clares per marcar. Entre Ferran Giménez i Joan Salvat han situat el segon gol del Reus, després que Giménez hagi penjat la bola al segon pal perquè rematés Salvat (2-0). Quan faltaven poc menys de setze minuts pel final, Sergi Aragonès ha fet el tercer des del punt de penal (3-0). El 6 roig-i-negre suma 13 gols a l'OK Lliga i és el màxim golejador de l'equip reusenc.

Retalla distàncies el Voltregà

Un minut després de la diana d'Aragonès, el júnior Xevi Armengol -fill del mític Petxi Armengol- ha superat Martí Zapater per marcar l'única diana del Voltregà. Ja a les acaballes del duel, Joan Salvat ha pogut fer el quart des del punt de penal, però no ha estat encertat.

El triomf del Reus i la derrota del Liceo contra el Calafell situa els de Jordi Garcia com a tercers de l'OK Lliga, per darrere del Barça i del conjunt del Baix Penedès. Aquest dimarts el Reus visitarà la pista de l'Alcoi i dissabte rebrà el Girona al Palau d'Esports, i l'objectiu dels roigs-i-negres no és cap altre que encadenar tres victòries consecutives per arribar en bones sensacions a la segona fase de la Lliga Europea (16-17-18 de desembre).