Back to top

Reus vol impulsar les estades turístiques de llarga durada

L'Ajuntament de Reus presenta la nova campanya "Reus una escapada genial". El consistori preveu l'augment del turisme català, nacional i francès.

L'Agència de Promoció de Ciutat ha encetat una nova campanya de promoció pel turisme de Reus anomenada "Reus una escapada genial". La intenció és atreure a més visitants, que facin estades de més duració i que vulguin repetir l'experiència.

L'Agència de Promoció de Ciutat ha destinat un total de 205.000€ a aquesta campanya, que inclou un vídeo promocional realitzat per l'empresa La Guerrilla. L'agència de publicitat també ha s'ha encarregat de la imatge de la campanya "Reus, ciutat amb geni." Es farà difusió d'aquesta nova marca turística a través de la cartelleria i la nova retolació del Gaudí Centre. Aquesta última mesura, segons explica l'Ajuntament, està pensada per "identificar millor l'edifici".

Dins la campanya també s'habilitaran més punts d'informació i es reforçarà el repartiment de plànols i material promocional a diferents establiments turístics de la Costa Daurada.

Ampliació dels punts d'informació al visitant:

De juny i a setembre, l’Agència de Reus Promoció amplia els horaris dels diferents espais i equipaments.

Oficina d'informació i turisme i el Gaudí Centre, de les 10:00 h a les 14:00 h i de les 16:00 h fins a les 20:00 h de dilluns a dissabtes i, diumenges i festius, de 10:00 h a 14:00 h.

Oficina d'Informació i Turisme del carrer de Sant Joan, de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 19:00 h, de dilluns a divendres i dissabtes matí, per tal d'adequar-se als diferents horaris del turista internacional

Punt informació de la Plaça Prim. Aquest punt es consolida aquest estiu com un punt d’informació pel ciutadà i també per als visitants, i donarà servei dilluns a dissabtes laborables de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 20:00 h juliol i agost.

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus

Sorteig d'escapades

També es realitzarà el sorteig de 35 escapades per dues persones a Reus el dia 5 de juliol. Els interessats poden participar entre els dies 22 de juny i el 4 de juliol, ambdós inclosos. 

Els guanyadors obtindran els següents premis:

  • Una nit d'estada d'hotel 
  • Dues visites guiades: Casa Navàs i Ruta del Vermut
  • «Polsera Visit Reus» que dóna accés al Gaudí Centre, el Museu d’Art i Història, el Museu d’Arqueologia, el Campanar de la Prioral i l'Institut Pere Mata (aquests dos indrets a confimar disponibilitat de visita a causa de les mesures Covid)
  • Productes gastronòmics de km 0 vinculats a la ciutat: vermut de Reus, avellana DOP Reus i oli DOP Siurana També es realitzaran les visites a la Casa Navàs i al Gaudí Centre.

La pàgina web per participar al concurs

Aquesta temporada es repetiran les visites a la Casa Navàs i al Gaudí Centre i es realitzarà l'Escape room: L’Enigma de Takeshi Nazo, adreçat al públic juvenil, famílies amb adolescents i grups d'amics. També es repetiran els Fam trips, unes visites de familiarització adreçades al sector de la restauració i hoteler de Reus.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades