Back to top

Riudoms ja gaudeix de l'església parroquial renovada

Aquest diumenge s'ha reobert l'església parroquial de Sant Jaume de Riudoms, després de més d'un any d'obres. La benedicció del temple ha estat presidida per l'arquebisbe de Tarragona.

Enmig de nombrosos ciutadans i fidels, les autoritats institucionals i eclesiàstiques han encapçalat la inauguració del nou paviment de l'església parroquial de Sant Jaume. Aquests treballs de millora han format part de la tercera fase d'obres impulsades per conservar el temple, l'edifici més emblemàtic i de més valor patrimonial de la població: l'any 2018 va ser declarat Bé Cultural d'Interès Nacional.

L'església ha estat inoperativa des de l'agost de l'any passat, quan van començar les obres, i això ha modificat les dinàmiques dels seus integrants.

Festes del Beat Bonaventura

La inauguració ha coincidit amb la celebració de les Festes del beat Bonaventura. Un cop feta la benedicció del temple i els parlaments de les autoritats, ha arrancat la processó dels fanalets, un dels actes destacats en honor al beat més cèlebre de la població.

Paraules clau:

Notícies relacionades