Back to top

Riudoms es suma al Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

La piscina municipal de Riudoms ha acollit una any més la iniciativa Mulla't per l'Esclerosi de la Fundació Esclerosi Múltiple, adoptant un format diferent a causa de la COVID-19.

Tot i que en aquesta ocasió s'han hagut d'eliminar les activitats que es feien habitualment a causa de la COVID-19, l'associació Amics de Riudoms ha volgut mantenir la presència del Mulla't a la piscina municipal un any més. A diferència d'altres edicions, en les que els banyistes feien metres per augmentar la recaptació en benefici de la campanya enguany només s'ha realitzat la venda de merxandatge. Malgrat el canvi de format, però, els organitzadors afirmen que la gent ha seguit col·laborant i que s'han esgotat molts dels articles que hi havia a la venta per contribuir en la causa.

Un Mulla't diferent a causa de la COVID-19

L'edició d'aquest any del Mulla't s'ha allargat durant tot l'estiu a causa de la pandèmia i, tot i que hi han participat menys piscines, s'ha compensat afegint noves iniciatives com la publicació d'una cançó, interpretada pel grup català Gertrudis, i l'organització del Mulla't online a diversos municipis. La Fundació Esclerosi Múltiple segueix animant a la societat a sumar-se a la iniciativa per aconseguir igualar la xifra de 300.000€ assolits la passada edició.

Paraules clau:

Notícies relacionades