Back to top

Salou Digital Hub, el nou projecte que fomenta l'emprenedoria en el turisme

Salou presenta un projecte per donar un nou impuls a l'activitat emprenedora de la ciutat, fusionant el turisme i l'entreteniment amb la digitalització i les TIC.

El Salou Digital Hub ha nascut amb la voluntat de donar un nou impuls a l'activitat emprenedora vinculada al turisme i l'entreteniment de la ciutat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és doble. Per una banda, la creació d'empreses emergents fomentant el talent local, i per l'altra, l'atracció de nòmades digitals a Salou, és a dir, ser un atractiu turístic perquè les empreses escullin la ciutat com a lloc on instal·lar-se. Això si, totes les propostes han de ser destinades al sector turisme i de l'oci.

Tal com ha fet referència el regidor de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Salou, Hèctor Maiquez, estan convençuts que "Salou té les condicions ideals per posicionar-se com la ubicació off-line de referència per a aquelles start-ups que desenvolupen la seva activitat en l'àmbit del turisme i l'entreteniment. El Salou Digital Hub té aquesta finalitat".

Es farà una "Startup Weekend" al novembre

La inversió inicial per posar en marxa el projecte és de 17.000 euros. Aviat s'iniciarà una convocatòria formal per començar a rebre projectes i cap a finals de novembre hi ha programada una "Startup Weekend" on poder informar els interessats. Entre desembre i gener hi ha previst començar a desenvolupar els projectes i cap a la primavera poder començar a executar-les.

Paraules clau:

Notícies relacionades