Segona volta perfecta de la Fundació

Les roigs-i-negres tanquen l'any amb una victòria al camp de La Plana (1-3), aconseguint el setzè triomf consecutiu.

La temporada de l'ascens a la Primera Catalana de la Fundació Futbol Base Reus va acabar amb tres punts més. La Plana, rival de les roigs-i-negres aquest cap de setmana, va fer el tradicional passadís a les recents campiones de lliga. Un cop acabat l'homenatge, les de Marc Mestres es van posar la granota de treball per sumar una nova victòria (1-3).

Paula Catalán al minut 31 va avançar les ganxetes, mentre que Elisabeth Vidal va fer l'empat abans del descans. A la represa, Carme Cendra i Natàlia Álvarez van col·locar el resultat definitiu en el marcador. D'aquesta manera, la Fundació aconsegueix una segona volta perfecta i la setzena victòria seguida.