Back to top

Ser Dj, una sortida professional per a joves desocupats

La Diputació de Tarragona aposta per la inserció laboral musical oferint cursos als joves desocupats

Una desena de joves conclouen la formació del curs "Dj professional i producció musical" propulsat per la Diputació de Tarragona. Aquest curs ha tingut una durada de gairebé dos mesos i s'ha ofert a joves desocupats de la demarcació d'entre 18 i 29 anys. Els alumnes han sortit satisfets i amb ganes de continuar la seva formació en aquest sector. 

L'objectiu d'aquest curs era motivar als joves desocupats i dotar-los de major coneixement per tenir més oportunitats al mercat laboral dins del sector cultural i de l'oci.

Es preveu oferir-ne una segona edició

L'acte de cloenda es va dur a terme divendres passat al Centre d'Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus que va comptar amb la participació de la diputada delegada d'Ocupació i Emprenedoria de la Diputació, Carme Ferrer. Després d'unes paraules dels diferents encarregats del curs, es va fer l'entrega de diplomes i els alumnes van fer una demostració del seu talent.

André Vicenzzo, qui ha impartit la formació conjuntament amb altres professionals de Plàstic Acadèmies, assegura acabar el curs entusiasmat i amb molt bons resultats, i en conseqüència, la Diputació de Tarragona preveu oferir-ne una segona edició abans que finalitzi el 2022.

Cloenda curs DJ

Paraules clau:

Notícies relacionades