Back to top

Sergi Aragonès, a l'equip ideal de l'OK Lliga 2022/2023

El 6 roig-i-negre, autor de 26 gols entre la fase regular i el play-off, ha estat escollit entre els millors jugadors de la temporada.

L'any passat es va premiar la temporada de Marc Julià en el cinc ideal del curs 2021/2022, i enguany qui s'ha merescut el guardó és Sergi Aragonès. El jugador del Reus Deportiu Virginias, imprescindible per Jordi Garcia, ha estat escollit entre els millors jugadors de la temporada a l'OK Lliga, després de marcar 26 gols (fase regular i play-off) i de repartir 6 assistències. La incidència d'Aragonès en el joc del Reus es va fer palès des del seu debut contra l'Igualada el gener del 2022, i s'ha convertit en una peça clau per l'equip i en un ídol de l'afició

Domini blaugrana

Si l'any passat el dominador del millor equip del curs va ser el Liceo, enguany la majoria dels jugadors són del Barça: Sergi Fernández a la porteria, Hélder Nunes i Pau Bargalló. L'altre integrant del cinc ideal és el nou jugador del Reus Martí Casas, que va tancar el curs com a màxim golejador de la temporada jugant amb el Calafell. 

Paraules clau:

Notícies relacionades