Back to top

El talent cambrilenc puja a l'escenari

Més de 800 persones han gaudit de la Nit d'Artistes de Cambrils, una edició especial perquè enguany ha assolit la majoria d'edat. Durant 18 anys han estat moltíssims els artistes locals que han demostrat el seu talent dalt de l'escenari.
dansa durant la nit d'artistes de Cambrils al parc del Pinaret

Va començar com un projecte entre amics i ja en porten 18 edicions. La Nit d'Artistes s'ha fet gran en tots els aspectes, i ha esdevingut un referent pels cambrilencs. El seu president, Pere Martí, en destaca "el bon rotllo darrere l'escenari" com una de les claus de l'èxit.

Música, dansa, humor o màgia són alguns dels gèneres que han pogut veure els centenars d'assistents que han gaudit de l'espectacle.

Entre els artistes, perfils molt diferents i de totes les edatsEnguany, per commemorar els divuit anys d'història, hi ha hagut una sorpresa: la coneguda pintora Nuri Mariné ha pintat un quadre en directe que després s'ha sortejat entre el públic.

La vetllada ha comptat també amb una iniciativa solidària, els assistents han pogut adquirir un nas vermell fent un donatiu als pallassos d'hospital Pallapupas.   

Paraules clau:

Notícies relacionades