Back to top

El Tastet de Ciència torna a La Fira Centre Comercial de Reus

Aquesta cinquena edició combina activitats presencials i virtuals que es podran descobrir i gaudir fins el proper 31 de maig a la Planta Baixa de la Fira.

Després d'un any de pausa provocada per la Covid-19, torna el Tastet de Ciència a La Fira Centre Comercial que acull aquesta iniciativa per cinquè any.

Organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp, aquest esdeveniment pretén ser un espai de divulgació científica escolar on els centres educatius exposen a la ciutadania els seus treballs científics fomentant la curiositat per la investigació científica, matemàtica i tecnològica.

El Tastet de Ciència es celebra aquest any amb una edició especial adaptada a les restriccions, però plena d'atractius que es podran descobrir i gaudir fins el proper 31 de maig a la Planta Baixa de la Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d'actius.

la fira centre comercial

En aquesta ocasió, el Tastet de Ciència combina activitats presencials i virtuals. Experts de totes les edats dels centres educatius han preparat vídeos activats a través de codis QR plens de curiositats, experiments i sorpreses que permetran als assistents endinsar-se al món del coneixement.

Paraules clau:

Notícies relacionades