Back to top

Torna el Rally Costa Daurada Legend Reus amb aspiracions europees

La prova, que recorrerà trams mítics del Camp de Tarragona, serà puntuable a la Copa d'Espanya d'Escuderies i aspira a convertir-se en prova del Campionat d'Espanya l'any vinent i del d'Europa abans de 2025.

Aquest pròxim divendres, Reus tornarà a convertir-se en el centre neuràlgic del motor a casa nostra. L'escuderia Baix Camp impulsa una nova edició del Rally Costa Daurada Legend Reus, una prova que es disputarà aquest divendres i dissabte a les carreteres del Baix Camp i el Priorat.

Comptarà amb un recorregut total de més de 560 quilòmetres, dels quals 165 seran cronometrats en trams que passen per trams mítics com el de Riudecanyes, la Mussara o el Molar-La Figuera, que també formen part habitualment del Mundial de Ral·lis.

Un potencial que des de l'organització volen continuar aprofitant perquè la prova acabi formant part, tant del campionat d'Espanya com del campionat d'Europa de cotxes clàssics. A més, els trams de divendres a la tarda, sobretot la segona passada, tornaran a ser de nit, recuperant l'esperit històric dels ral·lis.

Tot plegat amb FiraReus i el Tecnoparc com a nou centre d'operacions, la plaça de la Llibertat com a escenari de les diferents cerimònies i amb el desplegament de més de 400 persones per garantir la seguretat de pilots i sobretot del públic que acudeixi als trams a gaudir dels vehicles més mítics dels anys 70, 80 i 90.

Paraules clau:

Notícies relacionades