Back to top

Tot a punt per a la Caminada Popular solidària a favor del Taller Baix Camp

En finalitzar la caminada, els participants podran gaudir d'un concert del grup CoverH i hi haurà un vermut solidari

El diumenge 12 de novembre tindrà lloc la 5a edició de la Caminada Popular Solidària organitzada per la Regidoria de Salut i Esports de l'Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure a favor de l’Associació Taller Baix Camp. Com en les darreres dues edicions, la jornada començarà i acabarà al jardí sensorial que l’entitat té a la Masia Roig, just al costat d’on s’està construint una nova llar-residència amb capacitat per a 12 persones amb discapacitat intel·lectual.

En finalitzar la caminada, al voltant de les 11 a les mateixes instal·lacions del jardí, els participants podran gaudir amb el concert del grup CoverH. A més hi haurà vermut solidari i la tradicional parada amb l’artesania que elaboren les persones usuàries al centre ocupacional. També es comptarà amb la participació del Drac de Reus, que enguany s’ha volgut afegir a l’esdeveniment i que donarà la benvinguda als participants.

La caminada començarà a les 9:30 h i comptarà amb dos recorreguts: un de curt de 4,5 km i un de llarg d’11,5 km. Les inscripcions ja estan obertes a través d'aquest enllaç.

Caminada popular Taller Baix Camp

Pel que fa a la nova llar-residència, aquesta està dissenyada pensant en les persones amb discapacitat intel·lectual ateses a l’entitat i que tenen més necessitat de suport, donant resposta així també a l’envelliment de les persones que viuen a les seves llars-residència, un dels reptes més importants que té l’entitat de cara al futur.

La construcció d’aquesta nova infraestructura es troba força avançada, i ha estat possible gràcies al suport dels Fons Next Generation. 

Paraules clau:

Notícies relacionades