Back to top

El Trapezi 2021 ja té dates

Tindrà lloc del 12 al 16 de maig. Els organitzadors esperen recuperar de mica en mica la presencialitat del certamen.

"La cultura és segura i necessària". Amb aquestes paraules, la Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi de Reus, defensa la voluntat de garantir el màxim de participació del públic per a la propera edició del certamen, la 25ena. 

De moment, s'han marcat les dates de la fira, que es farà si no hi ha canvis del 12 al 16 de maig. Ara bé, de moment només es contempla la participació de companyies catalanes i estatals, i s'evitarà cridar participants internacionals.

Segons l'organització estan confirmades companyies com Nueveuno, amb l'espectacle 'Suspensión', Alba Sarraute i les Ofèlies amb 'Desdèmona' i Psirc, amb els episodis 'De quan Zeus es va fer vegà' i 'De quan Alexa es va comprar la seva roba a Humana', dos episodis del seu tríptic. Ben aviat es tancarà la programacií definitivament i s'informarà sobre les entrades i les activitats paral·leles. 

25ena edició, amb COVID

Aquesta efemèride de la Fira del Circ de Catalunya arribarà amb la pandèmia com a gran protagonista. Aquesta edició del 2020 ja es va haver de reinventar després de suspendre's per culpa de la COVID


do montsant

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades