Back to top

A un triomf de la final a quatre de la Lliga Catalana

El Reus Deportiu Virginias depèn d'ell mateix per classificar-se per la fase final de la Lliga Catalana. Una victòria dels de Jordi Garcia contra el Sant Just classificaria als roigs-i-negres per la següent ronda de la competició.

Enguany el Reus vol competir per guanyar tots els títols, i aquest dimarts té l'oportunitat de classificar-se per la primera fase final de la temporada. Després d'obtenir un triomf treballat contra el Lleida, els roigs-i-negres ho tenen tot de cara per arribar a la final a quatre de la Lliga Catalana: si els de Jordi Garcia s'imposen en la seva visita a la pista del Sant Just, disputaran la següent ronda del torneig que es disputarà el 16 i 17 de setembre a Palau-Solità i Plegamans. 

El rival

El HC Sant Just és un acabat d'ascendir a l'OK Lliga i s'ha reforçat amb l'ex del Reus Cristian Rodríguez i també amb dos habituals de la categoria, com són el porter Elagi Deitg i Xavi Crespo, provinents del Lleida i del Taradell respectivament. Iñaki Cabezas, fitxat del Congrés, també ha reforçat l'equip del Baix Llobregat. De fet, enguany serà la primera vegada que el Sant Just jugarà l'OK Lliga, després de l'ascens assolit el passat mes de maig davant del Manlleu. 

Tornant a l'enfrontament, si una victòria classifica el Reus per la final a quatre, un empat faria que tot depengués del Lleida-Sant Just que es disputarà aquest divendres. El Sant Just-Reus es jugarà a partir de les 20:30 h al pavelló de la Bonaigua de Sant Just Desvern, amb l'arbitratge de Gerard Gorina i David Godia. 

FOTOGRAFIA: Joan Gomis

Paraules clau:

Notícies relacionades