Back to top

El turisme del territori posa la mirada als visitants nacionals

El Regne Unit ha imposat una quarantena a tots aquells viatgers que provinguin de l'estat espanyol. La mesura és un altre pal a les rodes per salvar la temporada turística del territori donat que els visitants britànics suposen el tercer mercat turístic de la Costa Daurada.

Des d'aquest diumenge tothom que viatgi al Regne Unit procedent de l'estat espanyol haurà de confinar-se durant 15 dies. La mesura afecta tant els turistes britànics que tornen a casa com pels viatgers espanyols que volguessin passar les vacances al Regne Unit.

La restricció afecta també al territori on el sector turístic s'emporta una altra patacada. Sense anar gaire lluny, la Costa Daurada acull de mitjana 2,3 milions de pernoctacions l'any de visitants britànics i són un dels mercats més importants del turisme d'aquesta zona. Tot i això, el turisme català i nacional segueix sent el més rellevant de les costes tarragonines i malgrat que enguany ja no es preveia una gran afluència de visitants provinents del Regne Unit, des del sector de l'hostaleria asseguren que mesures com aquesta generen desconfiança també entre el turisme de proximitat.

Des de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la província de Tarragona recorden que el sector del turisme i d'hostaleria són dels que han patit més des del mes de març i com a conseqüència es preveu que entre un 20 i un 30% d'establiments de restauració es vegin obligats a baixar la persiana de cara a la tardor.

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades