Back to top

Una quarantena d'autors reusencs escalfen motors per Sant Jordi 2021

Com és habitual, la Biblioteca Xavier Amorós de Reus ha acollit la cita dels autors i autores de la ciutat, que han presentat 112 novetats literàries per aquest 23 d'abril.

Sant Jordi és a tocar i les editorials, autors i autores s'afanyen a fer propostes literàries de km0 de cara al 23 d'abril. La pandèmia ha marcat la celebració de l'habitual trobada d'autors locals que té lloc cada any a la Biblioteca Xavier Amorós. Amb un format més breu, la literatura local ha tingut el seu espai per promocionar-se de cara a divendres, dia del llibre i la rosa.

Cent dotze títols de km0

autors locals reus sant jordi

En aquest sentit, la trobada ha servit per donar a conèixer els nous títols i alhora, perquè els escriptors i escriptores intercanviïn experiències després d'aquest primer any de pandèmia. Tampoc ha faltat l'apunt teatral a la jornada, en aquesta ocasió, a càrrec de Jaume Ciurana del Bravíum Teatre, qui ha fet una lectura de fragments de l’obra 'Costums que’s perden i recorts que fugen' d’Antoni de Bofarull, tot donant continuïtat al fil argumental de l’exposició de les obres.

Com és habitual, les novetats literàries s'exposen durant els dies previs i posteriors a Sant Jordi a la Biblioteca Xavier Amorós. En total, són 112 llibres que s'han gestat en el darrer any i que es podran fullejar fins el proper 30 d'abril.
 


optiques visio

 

Paraules clau:

Notícies relacionades