A una victòria de l'ascens

Triomf contundent de la Fundació Futbol Base Reus al camp del Vendrell (1-6). Amb aquesta victòria, les roigs-i-negres tenen l'ascens a tocar.

La Fundació Futbol Base Reus està acariciant l'ascens de categoria, ja que falten dos partits i només necessita un triomf per certificar la promoció a la Primera Catalana. I tot plegat gràcies a un nou triomf, i ja en van catorze de consecutius, en aquest cas contra l'Escola Futbol Base Vendrell. El que no és habitual en un partit de la Fundació és que les rivals s'avancin. Elisabet Aleu va fer el primer i únic gol local al minut 11.

Aleshores la maquinària roig-i-negra va reaccionar i va deixar el partit sentenciat abans de la mitja part. Irati Lazcano va fer l'empat al minut 16, i pràcticament a la jugada següent, Carla Vázquez va confirmar la remuntada. Lazcano, abans del descans, va fer el tercer. A la represa la Fundació va certificar el triomf amb tres gols més. Marina Ramos, Elsa Doncel i Paula Catalán van col·locar el resultat definitiu (1-6).

Amb aquesta victòria la Fundació se situa a tres punts d'aconseguir l'ascens a la Primera Catalana. La primera final serà aquest diumenge a l'Estadi Municipal i contra el Nàstic, un partit que es podrà seguir en directe per Canal Reus a partir de les 12:30 h.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix