Back to top

Vacuna't sense cita prèvia a Reus

Noves dates disponibles al Centre Mas Iglesias (CIMIR) de Reus per vacunar-se contra el coronavirus

El Centre Mas Iglesias (CIMIR) de Reus ha obert noves franges per tal de poder-se vacunar sense necessitat de reservar cita.La vacunació sense cita està exclusivament dirigida a primeres dosis de les franges d'edat obertes

REUS - CIMIR

  • Dimecres 1, de 15h a 19h
  • Divendres 3, de 9h a 13h i de 15h a 19h

Consulta tots els centres disponibles AQUÍ


El Departament de Salut continua impulsant estratègies de vacunació per augmentar la cobertura poblacional també en el mes d’agost. Des del 10 d'agost, s’ha obert la possibilitat de vacunar-se sense cita prèvia,, en punts de vacunació distribuïts arreu del país. A més, en el cas que sigui necessari serà possible rebre la segona dosi en  punts de vacunació específics establerts arreu del territori. De totes maneres, per contribuir al bon funcionament i organització d’aquests punts, ja que és una tasca molt complexa, es recomana demanar la cita prèvia per internet.

D’aquesta manera, es vol facilitar que la tornada a l’entorn eductiu, escoles, centres de formació i universitats,  i els llocs de treball el mes de setembre sigui més segura, augmentant la cobertura de la vacunació, especialment amb la variant Delta que és molt més transmissible. Si es comença el curs amb altes cobertures vacunals s’espera poder evitar quarantenes i aïllaments que trenquen la presencialitat de les escoles, universitats i centres de treball.

Paraules clau:

Notícies relacionades