Back to top

Virginias presenta un torró de Sant Jordi amb pètals de rosa

La marca proposa la seva particular versió de la rosa per aquest dia especial: torró de xocolata Ruby amb pètals de rosa caramel·litzats a l’interior i naturals, però comestibles, per sobre.

Virginias, reconeguda marca de torrons i xocolates, ha fusionat tots els elements de Sant Jordi, en què la cultura i l'amor són protagonistes, amb una proposta especial de torró de Sant Jordi, que es pot trobar a la seva botiga online i als establiments de Virginias d'Agramunt i Reus, per 7,50 €.
 
La firma ha fusionat els elements més simbòlics d'aquest dia -cultura i tradició, roses i amor- i ha llançat per a l'ocasió la seva particular versió de la tradicional rosa de Sant Jordi, una edició especial del seu torró de xocolata Ruby amb pètals de rosa caramel·litzats. Per gaudir de la diada amb els cinc sentits: vista, olfacte, tacte, oïda i gust.

turro roses

 La xocolata Ruby forma una combinació deliciosa amb els pètals de rosa caramel·litzats, el que dóna com a resultat un torró de gust sorprenent, delicat, de notes afruitades, fresques i àcides. Son unes postres atractives a la vista per la seva fina capa de xocolata rosa, el mateix color del seu interior. És el color de la xocolata Ruby, que adquireix aquest to mitjançant un procés d’elaboració innovador i totalment natural, sense afegir colorants i/o additius, que consisteix en evitar la fermentació del cacau. Les seves aromes suggeridores són fruit del toc floral tan original i agradable que li proporcionen els pètals de rosa caramel·litzats de l'interior i els naturals que decoren l'exterior (també comestibles).
 
Aquesta recepta de textura suau, amb un lleuger toc sonorament cruixent, és fruit de la col·laboració entre els mestres torronaires de Virginias i els prestigiosos professionals del Culinary Institute of Barcelona (CIB) i ha estat guardonada amb dues estrelles pel Superior Taste Award (Brussels). Es tracta d'un producte d'alta qualitat, que destaca per la seva elaboració natural, sense colorants ni conservants. 


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades