Back to top

La Fundació Mossèn Frederic Bara respon a l'Ajuntament

El consistori al·legava que no s'havia impugnat el concurs obert per licitar el servei de cura dels menors amb risc d'exclusió social, servei que de moment imparteix aquesta entitat

Tercer capítol aquesta setmana davant el crit d'alarma de la Fundació Mossèn Frederic Bara. Si aquest dijous els explicàvem les reaccions dels grups a l'oposició, aquest divendres ens fem ressò de la resposta que ha enviat la mateixa fundació davant les explicacions de l'Ajuntament. Asseguren estar profundament preocupats. 
 
La Fundació Mossèn Frederic Bara, a través d'un comunicat emès aquest mateix matí, ha volgut respondre l'Ajuntament de Reus. El consistori al·legava que no s'havia impugnat el concurs obert per licitar el servei de cura dels menors amb risc d'exclusió social, servei que de moment imparteix aquesta entitat. 

Preocupació pel futur dels usuaris

Diuen des de la Mossèn Bara que no es va impugnar el concurs perquè no és il·legal i que tot i que han estat informats de tot plegat no se'ls ha volgut escoltar quan han exposat les necessitats dels menors atesos i els costos que comporta l'atenció a les famílies acollides. A més, estipulen que l'estudi de costos que s'ha fet només serveix per atendre una vintena de nens i nenes... la fundació es pregunta que passa amb el centenar llarg de menors que de moment s'atenen i que quedarien fora d'aquest servei ofert al concurs. 
 
En aquest aspecte venen a explicar que si s'han d'atendre tots els menors es farà només amb una dotació d'1,13 euros per xiquet i dia. Una quantitat que consideren insuficient atenent al fet que representa el preu d'un cafè. Insisteixen que estan alarmats per la situació i decebuts també, literalment, per la manca d'empatia del govern de Reus i especialment per la regidoria de Serveis Socials.

Paraules clau:

Notícies relacionades