Back to top

Alfredo Clúa: "El Teatre Auditori ha de resoldre's en aquest mandat"

El que previsiblement serà el futur govern de Cambrils, a l'espera de la resolució de l'últim recurs del NMC, ja està plantejant el seu pla d'actuació per als pròxims quatre anys

El recurs contenciós-electoral que Oliver Klein i el seu Moviment Ciutadà han presentat per a impugnar algunes meses electorals de les municipals a Cambrils provoca que fins al pròxim 7 de juliol no es pugui constituir el plenari definitiu.

Un plenari on Alfredo Clúa serà, previsiblement, l'alcalde Alfredo Clúa durant tres anys després del pacte del PSC amb ERC (que liderarà el consistori el darrer any de mandat), els Comuns i Junts. Per a Clúa, els resultats electorals van ser un senyal per a buscar noves aliances al consistori, ja que, segons ell, la ciutadania volia canvis.
 
Per al candidat socialista, forjar aquest nou pacte de govern no va ser difícil, perquè diu que les línies de visió sobre Cambrils eren prou similars. Un exemple segons ell és el futur del Teatre Auditori que, remarca, ha d'estar resolt en aquest mandat.

Altres àrees d'actuació preferents per al nou acord de Cambrils és la gestió del futur del polígon Belianes i la recepció d'urbanitzacions de la costa.

Paraules clau:

Notícies relacionades