Back to top

Arròs amb gamba blanca i vermella | Recepta

Vols aprendre a cuinar un arròs amb gamba blanca i vermella? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer un arròs amb gamba blanca i vermella amb el xef Xavier Martí, del Restaurant El Círcol de Reus.

INGREDIENTS

  • 1 all porro
  • Un grapat de crancs
  • Galeres
  • 4 gambes blanques
  • 4 gambes vermelles
  • 2 grans d’all
  • Arròs
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Aigua

ELABORACIÓ

  1. Poseu un raig d'oli en una cassola. Afegiu-hi un porro tallat i un grapat de crancs.
  2. Peleu les gambes i trieu-ne l'intestí.
  3. En una altra paella, fregiu les galeres i els caps de les gambes.
  4. Un cop sofregides les galeres i els caps de gamba, afegiu-les a la cassola del fumet amb l’all porro i els crancs. I afegiu-hi l'aigua perquè es faci el fumet.
  5. En la paella on heu sofregit les galeres, sofregiu també dos grans d'all i l'arròs, per segellar-lo.
  6. Quan l'arròs estigui daurat, afegiu-hi el fumet.
  7. Un cop cuit, poseu-ho en una safata per anar al forn, amb les gambes pelades i una mica d'allioli.
  8. Per acabar, decoreu amb espirulina blava. 

MARIDATGE 

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb un Chardonnay De Muller, amb DO Tarragona. 


Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades