Back to top

Cambrils ja té nou cartipàs municipal

Tots els 13 regidors que van votar a favor del canvi d'alcalde tindran una regidoria assignada, inclosos els no adscrits.

24 hores després que Camí Mendoza deixés de ser l'alcaldessa de Cambrils, Oliver Klein, nou alcalde gràcies a la moció de censura engegada junt amb tota l'oposició, ha presentat el nou cartipàs municipal, el que serà el seu nou govern, previsiblement, a partir de la setmana vinent.

Estarà format per Nou Moviment Ciutadà, el PSC, el Partit Popular, Ciutadans i els dos regidors no adscrits. Un total de tretze regidories que permetran repartir carteres que ara s'agrupaven en la figura d'un sol regidor, com són les de Recursos Humans i Ensenyament. 

D'altra banda, l'únic membre de govern que tindrà dedicació exclusiva al càrrec és el mateix Klein. La resta de membres del govern compatibilitzaran les seves funcions polítiques amb la seva ocupació professional. 

El PSC liderarà les àrees relacionades amb Recursos Humans, Medi Ambient, Salut i Ensenyament; Ciutadans estarà al capdavant de Promoció Econòmica, Govern Obert i Turisme, i el PP s'encarregarà d'Hisenda. Els dos regidors no adscrits tindran responsabilitats en Seguretat Ciutadana i Cultura, mentre que el Nou Moviment Ciutadà conservarà les carteres que tenia dins el govern de Mendoza.

Nou Moviment Ciutadà

NMC regidories

PSC 

REGIDORIES PSC 1
PSC 2

Ciutadans 

ciutadans cambrils

PP i No adscrits 

pp i no adscrits cambrils

Paraules clau:

Notícies relacionades